Bewaar en beheer uw confidentiële patiëntendossiers
via de online tool MyMerak. Zowel digitaal als op papier.
Veilig, overzichtelijk én toegankelijk.

Een efficiënt en duurzaam beheer van uw medisch archief is essentieel in de gezondheidssector van vandaag. Hoe meer patiënten, hoe meer dossiers. En die dossiers hebben vaak ook een digitale versie. Kies uit één van onze formules en maak een einde aan uw uitpuilend archief.

"In een dokterspraktijk zijn documentatie en archivering tijdrovende taken. Dankzij Merak is ons papieren en digitaal medisch archief in goede handen en hebben wij meer tijd voor onze hoofdtaak - de zorg voor onze patiënten"

Uw voordeel

Eenvoudig zelf beheren

Via MyMerak kunt u zowel uw papieren als uw digitale medische gegevens veilig beheren. Merak beschikt over gespecialiseerde diensten om uw gegevens snel consulteerbaar te maken voor het bevoegde medisch personeel.
Merak MyMerak voordeel medisch beheren
Merak MyMerak archivering stalen

Optimale bewaring van medische monsters

De medische sector beschikt naast confidentiële informatie ook over gevoelige medische monsters. Het bewaren van deze medische monsters vraagt vaak grote investeringen. Merak biedt de ideale bewaaromstandigheden en een makkelijke opvraging van de medische monsters.

Beveiliging van confidentiële informatie

Net zoals in de medische sector is confidentialiteit ook voor Merak van cruciaal belang. Met onze behaalde certificaten staan we garant voor het bewaken van uw vertrouwelijke gegevens in een beveiligde omgeving met weinig risico's.
Merak MyMerak voordeel veilig en betrouwbaar
Merak MyMerak medisch voordeel win tijd en plaats

Bespaar tijd en plaats

De medische sector vraagt om heel wat documentatie en de daarbij horende bewaartermijnen. Met MyMerak creëert u meer ruimte in uw praktijk én meer tijd voor uw patiënten.
MyMerakIsOnline
Copyright 2023 Merak NV, all rights reserved.
Cookie part