Merak archiveert de boekhouding van uw klanten.
Zowel digitaal als op papier.
Veilig, overzichtelijk én toegankelijk.

De bewaarplicht van financiële documenten zorgt voor kelders en zolders met overvolle kasten, schappen en rekken met dossiers en documenten. En dan is er nog eens het digitale equivalent op usb, hard disk, cd en dvd. Kies uit één van onze formules en maak een einde aan uw uitpuilend archief.

"Als boekhoudkantoor willen we onze klanten een efficïente dienstverlening en een vlotte werking garanderen. Daarom bewaart Merak ons volledige archief. Veilig en overzichtelijk. Zo is iedereen gerust."

Uw voordeel

Beter extern

Nooit meer uitpuilende kasten en volgestouwde kelders of zolders. Wij archiveren uw documenten en bewaren ze in onze beveiligde en geklimatiseerde archiefomgeving. Geen risico op diefstal, brand of waterschade.
Merak MyMerak voordeel win tijd en plaats
Merak MyMerak voordeel documenten eenvoudig en digitaal beschikbaar

Snel digitaal opvragen

Wanneer u iets nodig hebt uit uw archief, kunt u dat in een mum van tijd digitaal opvragen. U beslist wie toegang heeft tot uw MyMerak account zodat medewerkers zelf hun documenten kunnen raadplegen.

Wettelijk in orde

De contracten die u als bedrijf afsluit zijn gebonden aan wettelijke bewaartermijnen. Merak kan u adviseren over deze bewaartermijnen.
Merak MyMerak voordeel wettelijk in orde
Merak MyMerak voordeel veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Uw documenten worden bewaard in een beveiligde omgeving, waarmee diefstal, brand of waterschade wordt vermeden. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn een van onze kernwaarden. Alle Merak dienstverlening is ISO 9001 en ISO/IEC 27001 gecertificeerd.
MyMerakIsOnline
Copyright 2023 Merak NV, all rights reserved.
Cookie part