Bewaar en beheer het voorbereidende werk
van uw aktes via de online tool MyMerak.
Zowel digitaal als op papier.
Veilig, overzichtelijk én toegankelijk.

Notarissen zitten vast aan een bewaarplicht van tientallen jaren. Nadien moeten de aktes verplicht overgebracht worden naar een door onze minister aangewezen algemene bewaarplaats alvorens de uiteindelijke overdracht naar een rijksarchiefbewaarplaats. Merak kan u na het verlijden van een akte bijstaan bij het bewaren van het werk dat voorafgaat aan het opstellen van de akte. Kies één van onze formules en maak een einde aan uw uitpuilend archief.

"Voor een notaris is alle hulp welkom om de enorme papierberg te verkleinen. Merak staat ons kantoor bij na het verlijden van aktes. Als we de documenten willen opvragen, is dat met Merak geen enkel probleem"

Uw voordeel

Eenvoudig zelf beheren

Via MyMerak kan u zowel uw papieren als uw digitale documenten veilig beheren. U beschikt waar en wanneer u wilt over een overzicht van al uw procedurestukken, bewijsstukken en andere documenten.
Merak MyMerak voordeel beheren
Merak MyMerak voordeel win tijd en plaats

Bespaar tijd en plaats

Indien u wenst, scannen wij uw documenten in en maken ze digitaal beschikbaar via MyMerak. Minder werk voor u én meer plaats in uw archiefkasten.

Veilig en betrouwbaar

Merak draagt veiligheid en vertrouwelijkheid hoog in het vaandel. De dossiers van uw cliënten zijn bij ons in goede handen, met weinig risico op brand, waterschade of diefstal.
Merak MyMerak voordeel veilig en betrouwbaar
Merak MyMerak voordeel wettelijk in orde

Wettelijk in orde

Als notaris bent u verplicht om alles op uw kantoor te bewaren tot het verlijden van de akte. Na het verlijden kan Merak het voorbereidende werk bewaren totdat alles overgeplaatst wordt naar de algemene bewaarplaats. Zo bent u wettelijk volledig in orde.
MyMerakIsOnline
Copyright 2023 Merak NV, all rights reserved.
Cookie part